Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Squire-Advies BV
Average rating:  
 49 reviews
by K. en S. Broer on Squire-Advies BV
Hypotheek advies

Bij de aanschaf van onze eerste koopwoning kwam heel wat kijken. Erg blij waren wij dat we in dit proces bij werden gestaan door hypothekadviseur Paul Houweling. In deze vrij hectische periode wist hij ons te ontzorgen door ons advies op maat te geven. Zeer tevreden waren wij met de heldere, directe onderlinge communicatie. Daarnaast hebben wij het als erg prettig ervaren dat er snel en adequaat werd gehandeld en dat de gemaakte afspraken nagekomen werden. En dat alles op een zeer laagdrempelige wijze en met een persoonlijke touch. Paul, bedankt!

by Iris Aden on Squire-Advies BV
Great service

After I lost trust in my previous advisor, I was recommended Paul Houweling. I am so happy that I contacted Paul. What you get from Paul is a very through and honest service. He was knowledgeable and always took time to explain everything in detail and helped me to make decisions not only about mortgage but also about other financial decisions like insurances. He also understood how nervous I was, I appreciate his efficiency and frequent communication during the process. Thank you Paul.

by Sullivan Tanyi on Squire-Advies BV
Great Service

Paul Houweling was our advisor for the purchase of our house from start to the signing at the Notary. I have to say it was a pleasant and great service/advise which he rendered us. He explained all the available options, explained everything in great detail. He was and is always available, he is always reachable, proactive and very competent. I highly recommend their services. Incredible &
Useful .

by Ian Lindeman on Squire-Advies BV
Paul Houweling

Voor het kopen van mijn eerste koopwoning had ik uiteraard een hypotheek nodig. Hier had ik echter geen ervaring mee en had ook eigenlijk niet de tijd om dit allemaal uit te gaan zoeken. Via mijn aankoopmakelaar ben ik contact gekomen met Paul. Paul heeft er voor gezorgd dat ik zonder zorgen het traject van een huis kopen doorkwam. Hij had altijd overal een antwoord op en werkte erg gestructureerd, hij heeft ook duidelijk zeer veel verstand van zaken.

Als je ooit hypotheekadvies nodig zou ik Paul echt heel erg aanraden!

by Barend Jenje on Squire-Advies BV
Prima advies

Na het afsluiten van je hypotheek ben je meer bezig met je nieuwe huis dan met nog eens nadenken over je hypotheek en ben je blij dat je een maat hypotheek hebt genomen. Het advies nam ik ter harte en ging ik van uit dat die profesioneel was, evenals de afhandeling. Achteraf, nu na twee jaar, als je iets meer tijd hebt om erover na te denken, besef je dat je een meer dan uitstekend advies hebt gekregen, dat Erik de tijd heeft genomen en zich met duidelijke kennis van zaken door je financiele situatie heen te lezen en met een oplossing is aangekomen waar we jarenlang plezier van gaan hebben. De afhandeling is vloeiend verlopen en behoudens een handtekeningen wissel heeft Erik alle communicatie met de hypotheek verstrekker gedaan. Duidelijk en helder.

Gewoon top!

by N. Verschoor on Squire-Advies BV
Paul Houweling

Paul Houweling heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Het afsluiten van een hypotheek was voor ons dan ook een nieuwe ervaring. Vooraf dachten we dat dit een lang en moeizaam proces zou worden, maar Paul heeft ons laten zien dat dat totaal niet het geval hoeft te zijn. We merkten al snel dat Paul erg betrokken was met onze situatie en rustig de tijd nam om alle opties door te nemen. Door zijn kennis, snelle reactie en uitgebreide tijd hebben wij het hele aankoopproces op geen enkel moment als onprettig ervaren. Voor we het wisten was de hypotheek rond.

by R. Lammertink on Squire-Advies BV
Vakwerk!

Erik heeft ons echt geweldig geholpen. Hij is helder, rustig, to-the-point en weet de stappen die er genomen moeten worden goed uit te leggen en te communcieren. Hij neemt een hoop zorgen uit handen en biedt vertrouwen. Vakwerk!

by M.Schellius on Squire-Advies BV
Paul Houweling

Na 18 jaar was ik aan een nieuwe woning en bijbehorende hypotheek toe.
Met natuurlijk een wensenlijstje in het hoofd op zoek gegaan naar een adviseur met kennis van zaken.
Via kennissen werd mij veel positiefs verteld over Paul Houweling, en na een blik op zijn website en reviews een eerste afspraak gemaakt.
Paul komt gewoon aan huis op momenten dat het mij schikte naast het werk, dus geen lastige afspraken op een kantoor.
Paul is betrokken, open en zeker ervaren te noemen.
Zijn uitwerking en voorstellen zien professioneel uit en worden tot in detail onderbouwd.
Al met al een zeer prettige ervaring en zeker aan te raden voor anderen!

by H.J. Bosland on Squire-Advies BV
Hypotheek

Paul Houweling heeft ons perfect geadviseerd over een hypotheek.
Hij heeft alle mogelijkheden voor ons op een rijtje gezet om een juiste keus te maken.
Zeer prettige ervaring met Paul, ook de begeleiding na de afhandeling.

by Daan van den Ende on Squire-Advies BV
Advies op maat

Erik werkt zeer net en zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gemaakt in de aanvraag van een hypotheek. Door middel van zijn uitgebreide netwerk heeft hij een zeer positieve invloed gehad op dit process. Naast dat is Erik een fijn persoon in de omgang en kijkt hij verder dan de dienst maar ook naar de mensen achter de aanvraag. Zijn manier van omgang is toegankelijk. Naast het advies is de support na aanvraag en afronding ook subliem. Ik kan Erik en het kantoor Squire dan ook zeer zeker aanraden!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»