Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Squire-Advies BV
Average rating:  
 53 reviews
by Mark en Tanja on Squire-Advies BV
prettig en kundig advies

Wij zijn heel prettig en kundig geadviseerd door Erik Schadee bij onze zoektocht naar een hypotheek. Daarbij luisterde hij naar onze wensen en wist al onze vragen kundig en duidelijk te beantwoorden. Stap voor stap nam hij ons mee en legde hij uit wat hij voor ons ging berekenen en uitzoeken. Hij kwam met ideeën waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ook regelde hij alles voor ons met de hypotheekverstrekker. Heel fijn!

by Sven Tromp on Squire-Advies BV
Hypotheek Advies

Het was tijd voor de aanschaf van mijn volgende koopwoning.
Voor dit traject is mij Paul Houweling aanbevolen en zeker niet zonder reden.
Paul verstaat zijn vak uitstekend en werkt met al je wensen en behoeften.
Ik heb meerdere malen beroep moeten doen op wijzigingen in mijn prive situatie en dit was totaal geen probleem. Paul ontzorgd je vanaf het begin tot eind , en dit ook nog eens in een zeer rap tempo. Paul geeft op alle punten advies , maar laat de keuze aan jezelf.
Paul heeft mij geholpen met een hypotheek advies op maat, verzekeringen en de bankgarantie. Alles in begrijpelijke taal en met een volledig advies rapport als naslagwerk.
Paul is altijd bereikbaar zowel in persoon als via mail, telefonisch en app.
Ik kan Paul hierdoor zeker aanraden aan iedereen die een goede en betrouwbare hypotheek adviseur nodig heeft. Paul, hartelijke dank voor jouw goede service !

by Wesley Bosman on Squire-Advies BV
Zorgvuldig ontzorgd!

De aanschaf van onze eerste koopwoning was er eentje met veel variabelen die constant veranderden. Ondanks dat ons financieringsplaatje meerdere keren tussentijds is veranderd, was Paul (Houweling) altijd erg snel met uitzoeken en vergelijken van de beste hypotheek en voorwaarden. Naast zijn snelle reacties, waren we ook zeer tevreden over de manier waarop Paul alles zorgvuldig voor ons heeft vergeleken en daarbij altijd bereikbaar (ook in de avonduren) was voor overleg of vragen. Kortom, we hebben nauwelijks hoeven om te kijken naar onze nieuwe hypotheek en konden Paul eigenlijk blind vertrouwen in dit proces. Dik tevreden en raden Paul een ieder aan die graag alles tot in de puntjes uitzoekt en ervan houdt snel te schakelen.

by Anja on Squire-Advies BV
ontzorgen

Erik weet het voor elkaar krijgen om iemand die al snel afhaakt of gestresst raakt als het om financiën gaat, gerust te stellen en het gevoel te geven dat het goed komt. Hij heeft alles prima voor mij geregeld. Erik neemt de tijd om alles uit te leggen en, volgens mijn wens, de meest veilige berekeningen te maken en het prima voor te bereiden voor de bank. Alles was tip top in orde. Met een engelen-geduld is hij goed bereikbaar en bereid tussendoor steeds weer toelichting te geven als ik het spannend vond worden. Kortom, hij heeft mij uitstekend ontzorgd en ook nog eens een goede hypotheek voor mij geregeld. Dik tevreden.

by K. en S. Broer on Squire-Advies BV
Hypotheek advies

Bij de aanschaf van onze eerste koopwoning kwam heel wat kijken. Erg blij waren wij dat we in dit proces bij werden gestaan door hypothekadviseur Paul Houweling. In deze vrij hectische periode wist hij ons te ontzorgen door ons advies op maat te geven. Zeer tevreden waren wij met de heldere, directe onderlinge communicatie. Daarnaast hebben wij het als erg prettig ervaren dat er snel en adequaat werd gehandeld en dat de gemaakte afspraken nagekomen werden. En dat alles op een zeer laagdrempelige wijze en met een persoonlijke touch. Paul, bedankt!

by Iris Aden on Squire-Advies BV
Great service

After I lost trust in my previous advisor, I was recommended Paul Houweling. I am so happy that I contacted Paul. What you get from Paul is a very through and honest service. He was knowledgeable and always took time to explain everything in detail and helped me to make decisions not only about mortgage but also about other financial decisions like insurances. He also understood how nervous I was, I appreciate his efficiency and frequent communication during the process. Thank you Paul.

by Sullivan Tanyi on Squire-Advies BV
Great Service

Paul Houweling was our advisor for the purchase of our house from start to the signing at the Notary. I have to say it was a pleasant and great service/advise which he rendered us. He explained all the available options, explained everything in great detail. He was and is always available, he is always reachable, proactive and very competent. I highly recommend their services. Incredible &
Useful .

by Ian Lindeman on Squire-Advies BV
Paul Houweling

Voor het kopen van mijn eerste koopwoning had ik uiteraard een hypotheek nodig. Hier had ik echter geen ervaring mee en had ook eigenlijk niet de tijd om dit allemaal uit te gaan zoeken. Via mijn aankoopmakelaar ben ik contact gekomen met Paul. Paul heeft er voor gezorgd dat ik zonder zorgen het traject van een huis kopen doorkwam. Hij had altijd overal een antwoord op en werkte erg gestructureerd, hij heeft ook duidelijk zeer veel verstand van zaken.

Als je ooit hypotheekadvies nodig zou ik Paul echt heel erg aanraden!

by Barend Jenje on Squire-Advies BV
Prima advies

Na het afsluiten van je hypotheek ben je meer bezig met je nieuwe huis dan met nog eens nadenken over je hypotheek en ben je blij dat je een maat hypotheek hebt genomen. Het advies nam ik ter harte en ging ik van uit dat die profesioneel was, evenals de afhandeling. Achteraf, nu na twee jaar, als je iets meer tijd hebt om erover na te denken, besef je dat je een meer dan uitstekend advies hebt gekregen, dat Erik de tijd heeft genomen en zich met duidelijke kennis van zaken door je financiele situatie heen te lezen en met een oplossing is aangekomen waar we jarenlang plezier van gaan hebben. De afhandeling is vloeiend verlopen en behoudens een handtekeningen wissel heeft Erik alle communicatie met de hypotheek verstrekker gedaan. Duidelijk en helder.

Gewoon top!

by N. Verschoor on Squire-Advies BV
Paul Houweling

Paul Houweling heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Het afsluiten van een hypotheek was voor ons dan ook een nieuwe ervaring. Vooraf dachten we dat dit een lang en moeizaam proces zou worden, maar Paul heeft ons laten zien dat dat totaal niet het geval hoeft te zijn. We merkten al snel dat Paul erg betrokken was met onze situatie en rustig de tijd nam om alle opties door te nemen. Door zijn kennis, snelle reactie en uitgebreide tijd hebben wij het hele aankoopproces op geen enkel moment als onprettig ervaren. Voor we het wisten was de hypotheek rond.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»