Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Squire-Advies BV
Average rating:  
 61 reviews
by Jorik de Leeuw on Squire-Advies BV
Uitstekende hulp en Service

Voor de verkoop en aankoop van onze woningen kwamen wij bij Paul terecht.
Wat een uitstekende hulp en service. Alle tijd wordt genomen en alle onzekerheden worden weggenomen. Wij hadden een uitzonderlijke case maar deze werd zeer professioneel uitgeplozen en uitgelegd en uitgewerkt!
Nogmaals Paul, ontzettend bedankt en voor ons nooit meer een andere adviseur.

by Amin on Squire-Advies BV
Good Experience

It was a great pleasure working with Erik.
He helped us in financial steps to get a mortgage and buy a house.
He is very organised and trustworthy.
We definitely recommend him to our friends.

by Mindy on Squire-Advies BV
Patient, Professional and Friendly Adviser

Erik helped us to get mortgage of 2nd house and remodelling. Our case is a bit complicated as it involves bridge loan and remodelling, so we decided to hire a financial adviser. It turns out a smooth process with support from Erik. He is always well prepared before our meetings and easily reachable for all questions we have. We would recommend him to our friends next time.

by Kimberly on Squire-Advies BV
Zoek niet verder naar de beste adviseur, bij Paul moet je zijn

Wij zijn zeer goed geholpen door Paul, neemt ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden en neemt ook de onzekerheid bij je weg.
Ben je op zoek naar een betrouwbare en eerlijke adviseur dan raden wij Paul absoluut aan.

Paul is een toppertje! voor ons nooit meer een andere adviseur.

by Niels on Squire-Advies BV
Zeer deskundig advies

Heel fijn geholpen. Erik neemt ruim de tijd en geeft zeer deskundig advies. In het soms lastige traject van verkoop en aankoop van een huis heeft hij het een stuk duidelijker gemaakt. Zeer aan te raden adviesbureau.

Bedankt Erik!

by Fardeen K on Squire-Advies BV
Great Service - Highly recommended

I would highly recommend Paul as a mortgage advisor.

He was very collaborative and made everything easy for us. This was very helpful, especially being expats / non-dutch speakers.

He will put all the options in front of you, explain all the pros and cons which help a lot in making decisions. The process also went very fast.

The service we obtained exceeded our expectations by far!

Thanks Paul!

by O.vos on Squire-Advies BV
Professioneel en betrokken

Wij hebben zeer professioneel en duidelijk advies gekregen. Erik was op een prettige manier zeer betrokken bij de aanvraag en reageerde direct op vragen en onzekerheden (zelfs buiten de vaste kantoortijden). Hierdoor is het proces prima verlopen. Wij raden Erik zeker aan en zullen in de toekomst hem weer inschakelen bij financiële vraagstukken.

by Niek on Squire-Advies BV
Proffesioneel Hypotheekadvies

Er wordt snel en efficiënt gehandeld bij Squire-advies. Erik is er betrouwbaar en punctueel. Heeft verder veel verstand van zaken en je word echt meegenomen in het proces. Dat was bij mij ook wel nodig, aangezien het mijn eerste koophuis was. Altijd ruimte voor vragen en daar werd snel op gereageerd. Kortom, zeer tevreden!!

by Mark en Tanja on Squire-Advies BV
prettig en kundig advies

Wij zijn heel prettig en kundig geadviseerd door Erik Schadee bij onze zoektocht naar een hypotheek. Daarbij luisterde hij naar onze wensen en wist al onze vragen kundig en duidelijk te beantwoorden. Stap voor stap nam hij ons mee en legde hij uit wat hij voor ons ging berekenen en uitzoeken. Hij kwam met ideeën waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ook regelde hij alles voor ons met de hypotheekverstrekker. Heel fijn!

by Sven Tromp on Squire-Advies BV
Hypotheek Advies

Het was tijd voor de aanschaf van mijn volgende koopwoning.
Voor dit traject is mij Paul Houweling aanbevolen en zeker niet zonder reden.
Paul verstaat zijn vak uitstekend en werkt met al je wensen en behoeften.
Ik heb meerdere malen beroep moeten doen op wijzigingen in mijn prive situatie en dit was totaal geen probleem. Paul ontzorgd je vanaf het begin tot eind , en dit ook nog eens in een zeer rap tempo. Paul geeft op alle punten advies , maar laat de keuze aan jezelf.
Paul heeft mij geholpen met een hypotheek advies op maat, verzekeringen en de bankgarantie. Alles in begrijpelijke taal en met een volledig advies rapport als naslagwerk.
Paul is altijd bereikbaar zowel in persoon als via mail, telefonisch en app.
Ik kan Paul hierdoor zeker aanraden aan iedereen die een goede en betrouwbare hypotheek adviseur nodig heeft. Paul, hartelijke dank voor jouw goede service !

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»