Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Squire-Advies BV
Average rating:  
 71 reviews
 by D. S.
You cannot hope for a better service!

I have used Erik's services twice, and both times it was excellent! He spends the time to know your personal situation so he can come up with a tailor made solution that fits exactly what you are looking for. Regardless of the complexities in my situation, he managed to deliver a perfect solution! I highly recommend him!

 by Kasper Goris
Deskundige begeleiding en uitstekende service!

Erik heeft mij deskundig bijgestaan! Goede en snelle opvolging en vervolgens ook een mooi voorstel ontvangen. Dank Erik voor je adviezen!

 by P & C
Top advies

Via een collega in contact gekomen met Paul.
Zeer deskundig advies en begeleiding, luisterd goed naar onze wensen en denkt mee hoe e.e.a gerealiseerd kan worden. We zijn ontzettend blij met het uiteindelijke advies en kunnen al onze wensen verwezenlijke!
Paul, bedankt voor de prettige samenwerking en we gaan je zeker aanraden!

 by Ed Bijl
Bedankt Paul!

Via mijn dochter in contact gekomen met Paul Houweling, zij was enorm tevreden over Paul. Hier is geen woord van gelogen! Eerlijk advies, neemt de tijd, duidelijke uitleg die iedereen begrijpt en zoekt alles uit tot in de puntjes. Vragen? voor Paul geen probleem, neemt vrijwel direct contact op en neemt ook eventuele onzekerheid bij je weg.

Voor ons nooit meer iemand anders, wederom bedankt Paul!

 by Vromen
Uitstekende service

Erik Schadee van Squire Hypotheek advies heeft ons uitstekend begeleid in de keuze voor onze hypotheek en het bijbehorende advies. Erik is kundig, legt de materie goed uit en begeleid het traject van A tot Z. Een absolute aanrader!

 by Frans en Karin

Via de makelaar zijn wij in contact gekomen met Erik.
Mocht je een eerlijk en deskundig advies willen,dan ben je hier aan het juiste adres!
Erik neemt ruim de tijd voor je en zoekt alles tot in de puntjes uit.
Legt alles ook rustig en zeer begrijpelijk uit.
Als je met een vraag zit,reageert Erik vrijwel direct.
Dank je wel voor al je hulp,deskundigheid ,geduld en gezelligheid!
Wij raden jou bij iedereen aan!!
Tot snel.
Groetjes Frans en Karin

 by Remco
Vakkundig en plezierige samenwerking

Vanaf minuut 1 zijn wij door Paul zeer vakkundig geholpen. Het contact was altijd plezierig, waarbij Paul ook buiten kantooruren ons altijd ter woord heeft gestaan. Bedankt Paul, voor al je inzet, duidelijke adviezen en de leuke gesprekken!
Wij hebben jullie aanbevolen in onze vriendenkring. Graag tot snel

 by Delano Priscilla
Bedankt

Wij willen dankzij het goede werk van Paul maar al te graag een review schrijven. Paul adviseert van a t/m z op ieder gebied en geeft je het gevoel van ''Alles onder controle'' ook na kantoortijden. Denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Bedankt Paul, we houden contact!

 by Marian
Aanrader

Via de makelaar in contact gekomen met Paul (Houweling) en fantastisch geholpen gedurende het hele proces. Paul is een duidelijke, transparante man die vakkennis heeft en voor jou de beste opties tot op de bodem uitzoekt. Paul is altijd bereikbaar geweest en geeft snel respons. Daardoor is het hele traject van de financiering voor de aankoop van mijn nieuwe woning in sneltreinvaart verlopen. Ik zou Paul iedereen adviseren en zal niet schromen hem weer in te schakelen voor een of ander. Echt top! Bedankt Paul!

 by Thijs van Winsen
Uitstekend advies

Voor de tweede keer de hulp ingeschakeld van Paul bij de aankoop van onze nieuwe woning. Dit keer moest er snel geschakeld worden, maar Paul wist hier de tijd voor vrij te maken en was altijd bereikbaar voor vragen. Het uitgebreide advies wordt op een rustige en professionele manier gegeven, waardoor we wederom met een goed gevoel de aankoop hebben gedaan. Niet voor niets hebben we Paul daarom wederom aanbevolen bij familie en vrienden!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»